MANDATUL de senator al lui ILIE SARBU a fost VACANTAT

Vicepresedintele Senatului Augustin Mitu a anuntat, in sedinta plenului de marti, ca ILIE SARBU a DEMISIONAT din calitatea de parlamentar ca urmare a numirii sale in functia de consilier de conturi si vicepresedinte al Autoritatii de Audit din cadrul Curtii de Conturi.

Plenul Senatului a votat hotararea de VACANTARE a acestui mandat cu 79 de voturi “pentru” si o abtinere. “Senatul ia act de incetarea prin demisie a mandatului de senator al lui ILIE SARBU incepand cu data de 20 octombrie 2015 si declara vacant locul de senator ales in Circumscriptia electorala 37 Timis, Colegiul Uninominal 4”, prevede hotararea aprobata marti de plenul Senatului si citita de presedintele de sedinta, AUGUSTIN MITU.

CITESTE SI: ILIE SARBU SI-A DAT DEMISIA DIN SENATUL ROMANIEI

Plenul a mai aprobat propunerea grupului PSD din Senat ca in locul lui ILIE SARBU, care a fost membru in Comisia de aparare, sa activeze Mihai Fifor, liderul de grup. Plenul reunit al Parlamentului a aprobat, pe 16 septembrie, numirea lui ILIE SARBU in functia de consilier de conturi si vicepresedinte al Autoritatii de Audit.

ILIE SARBU a fost numit in functia de consilier de conturi pentru durata ramasa a mandatului de noua ani inceput la data de 15 octombrie 2011, potrivit Hotararii Parlamentului nr. 17/2011.

Sursa foto: gandul