Mangalia. Doi bărbați au fost împușcați pe litoral cu o armă de vânătoare, unul dintre ei a murit

Doi barbati au fost transportati la spital, luni, dupa ce au fost impuscati la Mangalia. Politistii l-au gasit si pe atacator, un barbat care a folosit o arma de vanatoare, notează news.ro.

Update: Poliţiştii care cercetează evenimentul de la Mangalia, în urma căruia două persoane au fost împuşcate, au folosit o grenadă lacrimogenă, după ce un bărbat ar fi încercat să împiedice desfăşurarea anchetei. Bărbatul a fost încătuşat, iar în urma folosirii grenadei lacrimogene nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii care cercetează cazul de la Mangalia au folosit, luni după-amiază, o grenadă care împrăştie gaze iritant lacrimogene, nicio persoană nefiind rănită. La un moment dat, un bărbat ar fi împiedicat, prin manifestarea unui comportament agresiv, desfăşurarea normală a activităţilor de cercetare. Persoana în cauză a fost încătuşată, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mangalia în acest caz. De asemenea, la faţa locului au fost trimişi şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte.

Știre inițială

Conform reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina luni, in jurul pranzului, pe strada Farului din Mangalia, unde doua persoane ar fi fost impuscate. Cand cadrele medicale au ajuns la fata locului, au constatat ca acolo nu era nimeni, iar cele doua persoane ranite fusesera transportate la Spitalul Municipal Mangalia.

Unul dintre barbati se afla in stop cardio-respirator dupa o rana in abdomen, iar cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare, insa nu a mai putut fi salvat. Politistii constanteni l-au identificat pe barbatul care i-a impuscat pe cei doi.

Potrivit Politiei Judetene Constanta, in urma unui apel 112, in jurul orei 12:30, a fost sesizat faptul ca doua persoane ar fi fost impuscate cu o arma de vanatoare. Politistii constanteni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au gasit pe un barbat de 42 de ani, din Mangalia, care ar fi tras catre doua persoane, ranindu-le.

Este vorba despre doi barbati, ambii de 44 de ani, unul ranit la un picior, celalalt in abdomen. La acest moment, cercetarile continua de catre politistii din cadrul Politiei orasului Mangalia.

Sursa foto: adevarul