Mangalița, serialul cu care Antena 1 vrea să detroneze Las Fierbinți! Totul despre filmul care debutează azi

Cel mai nou serial de comedie din România, Mangalița, începe duminică, 29 septembrie, la Antena 1. Angel Popescu, actorul care îl interpretează în film pe Marcel, soțul directoarei Doina, a dezvăluit câteva detalii din culisele serialului.

În serialul Mangalița, actorul Angel Popescu îl interpretează pe Marcel, soțul directoarei Doina. Acesta spune că iubește foarte mult rolul pe care l-a primit, dar încearcă să își pună și amprenta proprie, așa cum face de fiecare dată când i se propune să interpreteze un nou personaj.

„Eu mi-am iubit toate personajele, fie că a fost vorba de teatru, film sau televiziune. Îmi apăr şi îmi iubesc personajele. Orice rol, personaj pe care îl fac, trebuie să aibă şi să conţină şi din seva proprie. Până la urmă suntem noi, omul, în diverse caractere, diverse personaje. Actorul trebuie să fie cât mai versatil pentru binele lui. Dar amprenta proprie trebuie să existe în orice personaj pe care îl faci”, a declarat Angel Popescu pentru Click.

Serialul Mangalița îl are în centrul acțiunii pe Stelian Manole, primarul care conduce orașul de peste 20 de ani și care face tot posibilul să obțină și al optulea mandat. Acesta a trecut prin toate partidele politice și știe tot ce mișcă în orașul pe care îl conduce. Filmul pune în scenă intrigi politice, probleme administrative, triunghiuri amoroase și combinații îndoielnice cu mafia locală.

Aproape două luni au durat filmări pentru serialul Mangalița, în localitatea Bolintin Vale. Primul sezon al producției are 14 episoade și debutează la Antena 1 duminică, 29 septembrie, de la ora 20:00. Producătorul general a vorbit despre personajele din film.

„Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetățean al României să nu fi dat nas în nas cel puțin cu o parte din personajele din Mangalița”, a declarat Popescu.

Sursa foto: Antena 1