Manifestație de susținere a lui Dragnea, în fața Penitenciarului Rahova! Video

Câteva persoane s-au strâns, joi, în fața Penitenciarului Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea, pentru a-și arăta susținerea față de fostul lider PSD după decizia CCR pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie de la Înalta Curte, transmite Mediafax.

„Judecătorii ÎCCJ anchetați ptr. abuz în serviciu”, „Dragnea deținut politic”, „Cerem rejudecare proces Dragnea” sunt câteva dintre mesajele de pe pancartele pe care participanții la mitingul de susținere a fostului lider PSD le-au adus.

Aceștia s-au strâns, joi, în fața Penitenciarului Rahova, acolo unde este încarcerat Dragnea, pentru a-și manifesta susținerea față de acesta. „Să răspundă și magistrații pentru viața unui om care a intrat la răcoare. Să fie clar!”, a spus un participant la miting.

Alt bărbat a spus: „Ne dorim să se pună legea pentru răspunderea magistraților. Dacă judecătorii CCR (N.r.- Dragnea a fost condamnat de magistrații Înaltei Curți) nu erau sub presiune, poate domnul Dragnea era în libertate”.