MANIILE BARBATILOR IN FUNCTIE DE ZODIE. A TA CARE E?

Fiecare zodie are partile ei bune, dar ai slabiciunile sau maniile ei. Ca sa atii la ce te aatepti citeate la ce il predispune zodia pe iubitul tau.

Berbec: Sufera de mania vitezei. Ar trece din a-ntaia in a cincea pe nerasuflate, ai nu numai la maaina. Acum e binedispus, acum ia foc pentru o nimic toata.

Taur: Sufera de fixul proprietatii: femeia lui, banii lui, lucruaoarele lui… Ai vede roau in fata ochilor daca se simte cumva amenintat de “scoaterea din posesie”.

Gemeni: Fixatia relativitatii, iar in cazuri extreme, mitomania. Nu te enerva daca il auzi zicand cuiva ceva ce tocmai l-ai rugat sa ramana intre voi. Pentru el realitatea sau ceea ce considera adevar e atat de relativ…

CITESTE SI: Top 5 zodii superstitioase

Rac: Sufera de mania persecutiei. Sensibilitatea lui exagerata poate sa-l duca la ideea ca ceilalti au ceva cu el sau ii vor raul. Se retrage in carapace de unde iti arunca remarci cinice.

Leu: Cultul personalitatii. Ii place sa fie prima dona showlui, iar ceilalti sa aplaude. Din cauza aceasta e vulnerabil la linguairi.

Fecioara: Mania lui se cheama perfectionism. Pe care il cauta despicand firul in patru. Cat despre curatenie… ar putea sa se imbolnaveasca numai privind un pahar murdar.

Balanta: Are mania contradictiei. Daca tu zici “laie” el va zice ca-i “balaie” numai ca sa te contrazica, sa echilibreze conversatia. Ai mai e ai un pic narcisist…

Scorpion: Secretomania e prima dintre metehnele lui. Iai tine interesele departe de ochii celorlalti ai devine foarte suspicios daca doreati sa atii mai multe despre el.

Sagetator: Grandomania. La el nimic nu poate sa fie la dimensiuni normale. Toate tine sa le faca “pe picior mare” sau “la scara larga”.

CITESTE SI: Zodii pe care sa nu le iei in considerare atunci cand vrei sa te casatoresti

Capricorn: Are obsesia datoriei, pe care ai le ia foarte in serios. E atat de preocupat de responsabilitatile de care vrea sa se achite incat cu greu reuaeate sa se relaxeze cu adevarat.

Varsator: Are mania originalitatii. Nu ai-ar pune o geanta pe cap pentru ca nu atie la ce foloseate o geanta, ci fiindca vrea sa fie altfel decat ceilalti ai sa-i revolteze pe cei din generatia anterioara.

Peati: Sunt plini de superstitii, chiar daca se declara atei convinai. De obicei au o suma de mici credinte din cele mai bizare, pe care o sa i le descoperi treptat.

 Sursa unica