Manny Pacquiao a stabilit un nou record! A devenit cel mai bătrân campion mondial la semimijlocie! Video

Pugilistul filipinez, Manny Pacquiao, în vârstă de 40 de ani și 7 luni, a reușit să se impună sâmbătă, în fața lui Keith Thurman, cucerind titlul WBA la categoria semimijlocie, devenind cel mai bătrân campion mondial la această categorie.

Manny Pacquiao a dominat primele șase runde ale luptei, reușind să-l pună la podea pe Thurman în prima rundă. Keith Thurman, neînvins până în acest moment, a reușit să ducă lupta până la capăt, ajungându-se la decizia juriului. Primul jurat a punctat 114-113 pentru Thurman, iar ceilalți doi au notat 115-112 pentru Pacquiao, informează mediafax.ro.

“Mi-au placut foarte mult fanii, va multumesc atat de mult ca ati venit aici. Sunt sigur ca sunteti fericiti pentru ca ati vazut o lupta buna. Chiar daca Thurman a pierdut, a dat ce avea mai bun. Nu este un adversar usor. Este un boxer bun, puternic. Cred ca sunt binecuvantat” a spus Pacquiao dupa victorie. Floyd Mayweather Jr s-a aflat în public, în Grand Garden Arena, urmărindu-și vechiul rival câștigând un nou titlu.

Senatorul filipinez ar putea să îl înfrunte acum pe Amir Khan, deși a negat aceste zvonuri răspândite recent de boxerul britanic. Întâlnirea cu Thurman a fost lupta cu numărul 76 din cariera lui Manny Pacquiao, filipinezul înregistrând doar 7 înfrângeri de-a lungul timpului.

Sursa foto: BBC