MANUALE ieftine pentru LICEENI, in Parcul Obor

Elevii claselor XI-XII care au nevoie de carti scolare la preturi reduse sunt asteptati sambata si duminica intre orele 12.00 si 17.00 in Parcul Obor, unde va fi organizat pentru al sasealea an consecutiv “Targul de MANUALE” ieftine, a anuntat Primaria Sectorului 2.

Micii intreprinzatori “anticari” de manuale sunt membri ai Parlamentului si Guvernului Local al Tinerilor Sector 2 care vin astfel in sprijinul mai tinerilor lor colegi care au nevoie de MANUALE la preturi accesibile oricarui buzunar, iar ei, la randul lor, vor obtine banii necesari pentru achizitionare noilor carti de studiu.

Citeste si: VICTOR PONTA pregateste REMANIEREA lui REMUS PRICOPIE – surse

Tinerii LICEENI parlamentari si guvernanti au decis sa organizeze acest targ imediat ce a inceput noul an scolar, in zilele de 20 si 21 septembrie, precum si in zilele de 27 si 28 septembrie deoarece MANUALELE nu mai sunt gratuite si, prin vanzarea cartilor folosite la preturi mai mici, negociabile, pot castiga atat vanzatorii, cat si cumparatorii lor.

Citeste si: PMP va solicita la Camera Deputatilor ANCHETA PARLAMENTARA pe tema MANUALELOR scolare

Pe aleile parcului Obor vor fi instalate standuri la care se vor vinde MANUALE doar de catre elevii de la liceele si colegiile nationale din Sectorul 2 si care pot fi cumparate de elevi din toata Capitala.

Sursa foto: libertatea.ro