Basescu si Ponta, unul langa celalalt la bilantul MApN pe 2013

Ministerul Apararii Nationale (MApN) prezinta, joi, bilantul pe anul 2013, la sedinta luand parte presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. 

Seful statului si primul-ministru au fost primiti cu garda de onoare. Raportul MApN vizeaza activitatea desfasurata pe anul trecut si principalele obiective pentru anul 2014. 

UPDATE ora 11.15: Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au participat impreuna la bilantul activitatii MApN pe 2013, cei doi stand unul langa celalalt la prezidiu si schimband, la inceputul evenimentului, cateva cuvinte in timpul intonarii inmului.

Premierul a sosit primul la MApN, ulterior sosind si presedintele Traian Basescu, la sosirea caruia a fost intonat imnul. Cei doi au fost intampinati, la intrarea in sediul Ministerului, de catre ministrul Apararii, Mircea Dusa.

Ulterior, la intrarea in sala unde are loc activitatea de bilant, a fost intonat imnul din nou, iar presedintele si premierul s-au asezat la prezidiu. inainte de a se aseza, in timpul intonarii imnului, cei doi au schimbat cateva cuvinte. Ulterior, in timpul discursului introductiv al ministrului Dusa, cei doi au dialogat din nou, pentru cateva momente.

Dupa inceperea evenimentului de bilant, presa a fost invitata afara din sala.

Activitatea de autoevaluare a Ministerului Apararii Nationale pentru anul 2013 se va desfasura, de la ora 10.00, la sediul institutiei, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

La sedinta de bilant a MApN urmeaza sa participe si sefului statului, potrivit programului public al presedintelui pentru ziua de joi, transmis de Administratia Prezidentiala.

Presedintele Basescu a participat si anii trecuti la sedintele de bilant ale MApN, cu exceptia anului 2012, cand seful statului nu a participat la bilantul ministerului pe 2011. 

Vezi aici declaratiile lui Basescu la sedinta de bilant a SRI