MARADONA acuzat de HARTUIRE SEXUALA in RUSIA

Fostul fotbalist argentinian, Diego Armando Maradona, a fost acuzat de hartuire sexuala de jurnalista rusa, Ekaterina Nadolskaia, care a dorit sa-i ia un interviu la Cupa Confederatiilor, informeaza La Vanguradia, citata de News.ro.

Jurnalista sustine ca Maradona a incercat sa-i rupa hainele intr-o camera la un hotel din Sankt Petersburg, desi ea se dusese acolo doar pentru a-i lua un interviu fostului jucator argentinian. “A venit asistentul sau, mi-a aruncat 500 de dolari si apoi a chemat securitatea. Trei barbati m-au scos din camera. Nici macar nu mi-am putut lua lucrurile”, a afirmat Nadolskaia, citata de site-ul Lenta.ru.

“Nimeni nu si-a cerut scuze pentru acest comportament”, a mai spus ea. Postul Canal 5 din Sankt Petersburg a prezentat o versiune total diferita a faptelor, afirmand ca jurnalista s-a dezbracat in fata lui Maradona si a declansat un adevarat scandal cand i s-a spus sa plece.

“Ii doresc cu Diego Maradona sa treaca prin ce am trecut eu. Si sper ca sa existe cineva care se va comporta la fel cu el, pentru ca in viata totul se plateste”, a afirmat Nadolskaia, intr-un mesaj transmis pe internet. Potrivit Sovietski Sport, Maradona, in varsta de 56 de ani, si-a exprimat dorinta de a conduce nationala Rusiei si ar vrea sa primeasca si cetatenia rusa.

Sursa foto: sport