Maradona, ultimele imagini cu superstarul argentinian în viață. Video

Cronica Tv a publicat un nou filmuleț cu Diego Armando Maradona. Conform jurnaliștilor de la sursa citată, videoclipul este ultimul în care superstarul argentinian apare înainte ca decesul său să se producă din cauza unui atac de cord în luna noiembrie a anului trecut.

Maradona este filmat la scurt timp după ce a fost externat din clinica Olivos din Buenos Aires acolo unde fusese perat pentru îndepărtarea unui cheag de sânge de pe creier. Maradona vorbește cu greutate și arată foarte slăbit. El îi mulțumește doctorului său personal, Leopoldo Luque, care acum este principalul suspect în cazul morții fostului mare fotbalist.

Citește și: Înregistrări șocante cu medicul lui Maradona. Cum vorbea acesta despre superstar: ”Grasul o să facă pe el în timp ce moare”

„Am primit o lovitură, dar totul este în regulă”, a spus Maradona într-un mesaj video adresat medicului său Leopoldo Luque. „Știi că nu-mi plac intimitățile, dar când sunt cu oameni buni ies din cochilia ma. Te sărut, Luque. Leopoldo Jacinto Luque”, spune Maradona, aflat în casa sa din cartierul San Andres de Tigre, în bucătărie, alături de Veronica Ojeda, partenera lui.

Sursa video: youtube