Maradona a fost operat pe creier! Cum se simte marele campion

Diego Maradona a fost internat, luni seară, la Sanatorio Ipensa din Buenos Aires, iar medicul său personal, Leopoldo Luque, a dezvăluit că este vorba de o anemie combinată cu o depresie.

Update 2: Medicul Leopoldo Luque a declarat că Diego Maradona a fost operat cu succes. “Operaţia a durat o oră şi 20 de minute şi hematomul a putut fi îndepărtat. Diego este treaz, este foarte bine. Are un dren mic, pe care urmează să îl scoatem mâine. A suportat foarte bine operaţia şi este foarte bine”, a declarat medicul.

Update: “Îl voi opera astăzi, împreună cu echipa mea, la clinica Olivos. Diego este lucid, înțelege tot și este de acord cu intervenția chirurgicală. E foarte calm. Este o operaţie de rutină. Imaginea nu s-a schimbat, Diego rămâne acelaşi, continuă cu aceeaşi stare clinică, dar cu o cauză mai specifică”, a explicat dr. Leopoldo Luque, cel care va efectua intervenţia.

Știre inițială

Din păcate setul de analize pe care l-a efectuat Maradona marți indică faptul că fostul mare campion argentinian are nevoie urgentă de o operație pe creier, scriu jurnaliștii de la cotidianul Clarin.

Medicii de la Sanatorio Ipensa au descoperit existența unui hematom subdural cel mai probabil rezultatul unei căzături mai vechi suferite de ”El Pibe D Oro”. Conform jurnaliștilor de la Clarin, Diego Maradona va fi supus acestei intervenții chirurgicale complicate în următoarele ore.

”Este dureros, mi se rupe inima să-l văd așa pe tata. Trăiește sedat și bombardat cu medicamente! Nu e normal pentru un bărbat la 60 de ani, lucid și în putere, să meargă susținut și să obosească și când vorbește!”, a declarat  Dalma, fiica lui Diego Maradona pentru sursa citată.

Sursa foto: sport