MARAMURES: CINCI PERSOANE RANITE dupa ce MASINA in care se aflau a INTRAT intr-un STALP de BETON

Cinci persoane au fost ranite, duminica dimineata, in urma unui accident care a avut loc in zona localitatii Tautii Magherus, judetul Maramures, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp din beton.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Maramures, Oana Alexa Gonczi, a declarat, duminica ca la locul accidentului au fost trimise mai multe ambulante pentru preluarea victimelor, transmite Mediafax.

CITESTE SI: MEHEDINTI: DOI MORTI si PATRU RANITI dupa ce un microbuz s-a lovit de un cap de pod

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc, duminica dimineata, in zona localitatii Tautii Magherus, pe Dealul Dura. La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulante pentru acordarea de ingrijiri medicale si transportul ranitilor la UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare”, a spus Alexa Gonczi.

Din primele cercetari ale politistilor rezulta ca soferul autoturismului a pierdut control volanului din cauza vitezei si a intrat intr-un stalp din beton aflat pe marginea soselei.

CITESTE SI: BOTOSANI: ACCIDENT RUTIER soldat cu un MORT si trei RANITI 

Politistii continua investigatiile in acest caz pentru a stabili care au fost cauzele exacte ale producerii accidentului.

Sursa foto www.ziuanews.ro