Marcel Ciolacu face curățenie în lista Gabrielei Firea

Marcel Ciolacu o umilește pe Gabriela Firea, liderul PSD hotărând să îndepărteze de pe lista pentru Consiliul General al Primăriei mai multe nume propuse de fostul edil.

Conform Digi24, care citează surse din interiorul partidului, printre cei propuși de Firea pe lista CGMB, forțați să renunțe la mandatul câștigat pe 27 septembrie sunt fostul premier Petre Roman și Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. De pe lista va fi retras și Anghel Iordnăescu, în timp ce fostul fotbalist Daniel Pancu și antrenorul Cornel Dinu renunță și ei la mandatul de consilier general.

Astfel, lista Gabrielei Firea este „curățată” de conducerea PSD, care vrea să se distanțeze de numele controversate care se regăsesc pe ea. Înainte de alegerile locale, conducerea PSD nu s-a implicat în alcătuirea listelor, deși Firea a susținut contrariul.

PSD a obținut 21 de mandate de consilieri generali. La mandatul de consilier al CGMB va renunța și Gabriela Firea, care candidează pentru un loc în Senat, la alegerile parlamentare din decembrie.

Sursa foto: digi24