Marcel Nicolaescu: Ma alatur consilierilor PSD, mi s-a retras sprijinul politic in mod incorect

Viceprimarul municipiului Bucuresti, Marcel Nicolaescu, a anuntat, joi, ca a trecut la PSD, informatie publicata in exclusivitate aseara de Mondo News. Nicolaescu a plecat din PNL dupa ce colegii liberali au decis, in urma cu doua zile, sa-i retraga sprijinul politic deoarece activitatea sa la Primaria Bucuresti a fost “nemultumitoare”.

Marcel Nicolaescu a facut o conferinta de presa, joi dupa-amiaza, chiar la sediul PSD Bucuresti. El a anuntat ca decizia de a i se retrage sprijinul politic este incorecta si a tinut sa sublinieze ca, potrivit statului PNL, acest lucru se poate face numai in Delegatia Permanenta, fiind de parere ca Eugen Nicolaescu nu are atributiuni sa ia aceasta decizie.

“Decizia a fost sa mi se retraga sprijinul politic, ceea ce este total incorect. Conform statului PNL, articolul 22, retragerea se poate face numai de catre Delegatia Permanenta. Iar Eugen Nicolaescu are ca atributiuni coordonarea resurselor umane si nu a activitatii la nivelul Bucurestiului. Decizia este nefondata. Am decis sa ma alatur consilierilor PSD din CGMB pentru ca inca de la inceputul mandatului am sustinut proiectele USL pentru care cetatenii ne-au votat, am fost alaturi de primarul general, am avut si sprijinul Guvernului pentru proiectele necesare Bucurestiului. Ma voi afilia la PSD Bucuresti”, a declarat Marcel Nicolaescu.

Viceprimarul de Bucuresti a explicat si ce l-a determinat sa se inscrie in PSD. “Eu cred foarte mult in grupul PSD, pentru ca sustine proiectele USL-ului, pentru asta am fost ales de locuitorii Capitalei si daca voi primi votul consilierilor, voi sustine pana la capat aceste proiecte in care am fost agrenati. Mi s-a spus ca datorita unui management defectuos nu mai am sprijin politic. Eu nu am decat cuvinte de lauda fata de echipa de la Primarie, o colaborare foarte buna si sunt mandru ca pana acum am reusit sa ma integrrez in aceasta echipa frumoasa a Primariei Bucuresti”, a mai adaugat Nicolaescu. 

Citeste si: EXCLUSIV! Marcel Nicolaescu, suparat pe decizia PNL Bucuresti: Nopti intregi am fost la dispozitia domnului primar

stirea se actualizeaza

Reamintim ca in sedinta de marti a Consiliului de Coordonare a PNL Bucuresti s-a decis retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Marcel Nicolaescu. Motivul retragerii sprijinului politic pentru Marcel Nicolaescu este “activitatea nemultumitoare”, a declarat vicepresedintele PNL, Eugen Nicolaescu. 

“Aseara (marti seara – n.r.) a avut loc sedinta Consiliului de Coordonare al PNL Bucuresti in care am facut o analiza a activitatii desfasurate de reprezentantii PNL in administratia publica locala si ca urmare a acestei analize am ajuns la concluzia ca sunt necesare masuri de imbunatatire a activitatii. Consiliul si-a exprimat opinia ca activitatea nu s-a desfasurat la nivelul asteptarilor, ca multe din lucrurile pe care nu le-am propus nu au fost realizate. PNL nu si-a facut simtita prezenta asa cum ar fi trebuit la nivelul consiliului municipiului Bucuresti si mai ales la nivelul Primariei generale a Capitalei. in consecinta, ca urmare a acestei evaluari, Consiliul de Coordonare a luat prin consens deciziile: retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu si in sedinta CGMB de joi consilierii PNL vor propune schimbarea din functie a acestuia, nominalizarea pentru functia de viceprimar general a consilierului municipal Cornel Pieptea si nominalizarea pentru lider de grup PNL in CGMB a domnului Cristian Olteanu”, a spus Eugen Nicolaescu.