Marcel Pavel a ”băgat” coronavirusul între vedete! Alte patru nume din showbiz infectate

Marcel Pavel a ”băgat” coronavirusul în lumea showbizului autohton. România Tv informează că Ozana Barabancea a fost internată azi, după ce teste de ultimă oră au arătat că este infectată cu noul coronavirus. Juratul de la “Te cunosc de undeva” este unul dintre contacţii lui Marcel Pavel, recent confirmat cu coronavirus. De asemenea, Andrei Ştefănescu este şi el confirmat cu COVID-19. 

Update: Adriana Trandafir și Cosmin Seleși, co-prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, au fost confirmați cu COVID-19. Toate cele cinci vedete se află internate la Spitalul Matei Balș, din București.

Numărul total a celor confirmați cu coronavirus a ajuns, deocamdată, la 10. Pe lângă cele 5 vedete infectate, alți cinci angajați ai televiziunii au coronavirus, cameramani și oameni de la montaj. Toți cei care au filmat pentru edițiile emisiunii sunt în izolare la domiciliu, în așteptarea rezultatelor testelor.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu se știe dacă au primit, momentan, confirmarea de la medici la testele pe care le-au făcut.

Știre inițială

Ozana Barabancea este prima vedetă despre care s-a aflat că a fost internată după ce  Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus. Cei doi au filmat împreună pe platoul emisiunii “Te cunosc de undeva”.  Pe lângă cei doi artişti, alte vedete sunt suspecte după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel, recent confirmat cu COVID-19.

Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, Marcel Pavel a participat la filmările de la Te cunosc de undeva, unde a intrat în contact cu alte două vedete, printre care Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși dar și Monica Anghel.

Citește și: Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus și internat la Institutul Matei Balș

Totodată, conducătorii Antena Group au fost nevoiţi să închidă sediul Antena Stars de la Romexpo, pentru ca Marcel Pavel a fost acolo recent pentru a-şi lansa ultima melodie, “Zâna mea frumoasă din poveşti”, dar şi pentru că Andrei Ştefănescu, unul dintre concurenţii de la „Te cunosc de undeva”, prezenta o emisiune zilnică la acest post de televiziune.

Sursa foto: realitatea