Marcel Prodan ar putea scapa cu maxim 7 ani de inchisoare. Alexandra Stan nu l-a reclamat pentru bataia primita!

Marcel Prodan risca sa fie condamnat la 7 ani de inchisoare, in dosarul de santaj in care este cercetat de politisti, dupa ce a batut-o pe Alexandra Stan. Desi vedeta nu l-a reclamat la Politie pentru bataia aplicata, ci doar pentru santaj, chiar si asa impresarul risca sa stea cativa ani la racoare.

Care este motivul pentru care Alexandra Stan nu l-a reclamat la politie pe impresarul care a batut-o mar pe o sosea din judetul Constanta? Deocamdata nu se stie, insa este de neinteles cum, dupa ce a fost transformata in sac de box, artista nu a depus nicio plangere la politie. 

Desi a facut audienta maxima in emisiunile de scandal cu povestea bataii primite de la Marcel, totusi cand au inceput cercetarile, Alexandra s-a ferit sa spuna ca a fost batuta de managerul ei, care ii era si iubit. “Ne-am lovit reciproc”, le-a spus ea politistilor.

Acum, politistii nu pot decat sa-l cerceteze pe Prodan pentru santaj. “Daca e vorba de un santaj simplu, adica doar amenintari cu bataia, pedeapsa este intre sase luni si cinci ani de inchisoare sau amenda. Daca insa se va dovedi forma agravanta, amenintari cu publicarea unor fotografii compromitatoare sau divulgari de asa-zise fapte compromitatoare, incadrarea este de la doi la sapte ani”, au dezvaluit surse judiciare, pentru Libertatea.