Marcel Prodan are dosar penal

Parchetul Constanta a luat in considerare plangerea depusa de cantareata Alexandra Stan si i-a intocmit dosar penal impresarului Marcel Prodan, anunta postul Romania Tv.

Marcel Prodan, impresarul bataus, s-a ales cu dosar penal dupa ce magistratii de la Parchetul Constanta au luat act de plangerea depusa de Alexandra Stan. In cadrul acestei plangeri Alexandra solicita recuperarea unor drepturi banesti restante, il acuza pe impresar de santaj si adauga si faptul ca Marcel Prodan a lovit-o cu salbaticie, in numeroase randuri.

“Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta s-a constituit, in data de 18.06.2013, o cauza penala ca urmare a plangerii penale formulata de catre Alexandra Stan impotriva managerului ei artistic sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj.

Din continutul plangerii se retine ca, pe fondul unor neintelegeri preexistente, partea vatamata a fost amenintata si lovita, in zilele de 14 si 15.06.2013, de catre faptuitor, pentru a o determina pe aceasta sa renunte la pretentiile materiale solicitate ca urmare a prestatiilor sale artistice si incasate de societatea al carei administrator acesta era”, se arata intr-un comunicat al Biroului de presa de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Sursa foto: antena2.ro