Marcel Prodan regreta ce a facut? Toata lumea il ocoleste

Marcel Prodan e un om marginalizat de societate de cand a batut-o pe Alexandra Stan. Pe plan profesional, nu mai gaseste nicio colaborare. Pana si unii prieteni il ocolesc.Sotia si copilul ii sunt, in aceasta perioada, singurul suport.

Marcel Prodan probabil ca regreta amarnic bataia administrata Alexandrei Stan. Si-a construit o imagine de om violent, care nu ii permite sa mai exercite meseria de producator muzical: chiar si artistii la inceput de drum se feresc de o colaborare cu Prodan.

“Indiferent cate lucruri bune a realizat in trecut, nimeni nu mai tine cont de ele! Toti il vad ca pe unul care da intr-o femeie si nu isi poate controla reactiile! Este incredibil de greu pentru el sa nu mai poata face nimic si sa constate ca este terminat, in conditiile in care, anul trecut, era pe val in toata lumea, nu doar aici, in Romania! Ce mai, de cand a batut-o pe Alexandra Stan, a cazut in dizgratie, e terminat! Toti il ocolesc, inclusiv artistele tinere”, a declarat un prieten al lui Marcel Prodan.

Scandalul cu Alexandra Stan ramane in continuare o enigma. Ce a declansat furia nebuna a lui Marcel Prodan? Sa fi fost o criza de gelozie? Nu stim exact… In viziunea apropiatilor lui Marcel, insa, gestul sau e de necrezut: “Marcel este un baiat linistit, nicidecum barbatul violent pe care-l descrie lumea dupa conflictul cu Alexandra Stan! E adevarat, nu trebuia sa dea in ea, a fost cea mai mare greseala! Insa sa nu uite Alexandra ca pentru ea si-a lasat sotia, copilul, a incercat sa puna bani deoparte si sa o tina departe de toate tentatiile! Acum, plateste pentru tot si, poate, nemeritat”, mai spune amicul lui Marcel Prodan.

Sursa foto: facebook.com