Marcel Toader a murit! Silviu Prigoană, nașul afaceristului, este răvășit de durere

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă după amiază. Potrivit  Antena 3, Marcel Toader a decedat în urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la masă.

Update 4:  Nimănui nu-i vine să creadă că omul de afaceri a murit la doar 56 de ani, iar unul dintre cei care sunt afectați teribil de această dispariție este Silviu Prigoană, care l-a cununat cu ultima lui soție, interpreta de muzică populară Maria Constantin.

„Eu sunt fără cuvinte. Am vorbit și am aranjat, trebuia să ne întâlnim mâine. Nu îmi vine să cred nici acum. E absolut un episod tragic în viața mea, e finul familiei mele. Nu am cum să știu dacă a avut probleme medicale. Eu eram nașul lui. Pentru mine a fost un șoc. Noi avem exact aceeași vârstă. A lăsat o mamă pe pământul asta”, mărturisește Silviu Prigoană pentru fanatik.ro.

Update 3: Marcel Toader a murit în mod fulgerător în fața prietenului său, Johnny Sandulescu. “Doamne, este groaznic ce s-a întâmplat. Nu pot să îmi revin. Venisem la Periș, acasă, și stăteam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scăpat telefonul din mână și a căzut cu capul pe masă! Atât a fost! Inima lui a încetat să mai bată, nimic nu s-a mai putut face pentru el. Toți cei de aici, suntem șocați și distruși, țineam la el ca la un frate. Băiatul lui, Maximilian, nici nu poate să vorbească de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar că… s-a dus Marcel al nostru”, a declarat artistul, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Fostul jucător de rugby începuse de puţin timp să practice o muncă extrem de epuizantă: recondiţiona piscine alături de fiul său. “Am revenit la meseria mea de suflet, lucrez sub soare, cu oamenii. Eu merg personal la lucrări cu fiul meu. Ne trezim la 5 dimineaţa, începem la 6. Am început cu recondiţionez piscine. Mă întreabă lumea când mă mai vede la televizor. Când negociez contractul merg aranjat, în rest merg în tricou şi pantaloni scurţi. Nu mi-e frică de muncă fizică”, declara Marcel Toader la Antena Stars.

Update 2: Maria Constantin, de care Marcel Toader a divorțat în 2017, după ce artista l-ar fi înșelat,  a rămas fără cuvinte la auzul acestei veștii triste: “Sunt înmărmurită de durere“, a declarat aceasta pentru Huff.ro.

Update: “Nu-mi vine să cred și știrea asta sper să nu fie o glumă proastă, așa cum s-a mai întâmplat în alte cazuri. Condoleanțe familiei!”,  a declarat  Gabriela Cristea după ce a aflat de moartea lui Marcel Toader, conform WOWbiz.

Știre inițială

Înainte de a se lansa în afaceri și a deveni o persoană cu dese apariții în presă, Marcel Toader a jucat rugby de performanță, fiind considerat una dintre cele mai bune ”aripi” pe care le-a avut echipa națională a României. Între 1983 și 1987 a cucerit trei titluri de campion al României cu Steaua București. La echipa națională a României a strâns 30 de apariții și a participat la Cupa Mondială din 1987.

Marcel Toader a fost căsătorit de șase ori. Marcel Toader a avut o relație amoroasă cu Anamaria Ferenț, apoi a fost căsătorit cu vedeta TV Gabriela Cristea și după in divorț răsunător a avut o căsnicie alături de interpreta de muzică populară Maria Constantin de care a divorțat la începutul anului 2017.

Marcel Toader ajunsese în faliment și era somat să părăsească și apartamentul din București în care a locuit o bună perioadă.

Sursa foto: adevarul