Magda Simion, noua iubita a lui Marcel Toader. Oare ce zice Gabriela Cristea? Vezi FOTO

Marcel Toader a trecut fara probleme peste divortul de Gabriela Cristea! La numai trei saptamani de la divortul care a zguduit presa mondena din peisajul autohton, Marcel si-a gasit o noua iubita.

Marcel Toader nu a suferit foarte tare dupa divortul de vedeta de televiziune Gabriela Cristea, omul de afaceri aruncandu-se in bratele unei blonde, cu 25 de ani mai tanara decat el, pe care Marcel a remarcat-o in timpul show-ului Te pui cu blondele, conform wowbiz.ro.

Magda Simion (foto) este numele noii prietene a lui Marcel Toader, aceasta facandu-se remarcata intr-una dintre editiile emisiunii mai sus amintite. Magda lucreaza cu norma intreaga la Posta Romana si in momentul in care a fost abordata de jurnalisti a negat existenta unei legaturi, apoi a confirmat-o.

“Nu stiu cum s-a aflat! Eu si Marcel am convenit sa nu se afle. Dar, vorba lui, numai ce nu faci nu se afla. El spune asta mereu, pana si Gabi Cristea l-a citat de cateva ori in emisiunile tv” a declarat Magda jurnalistilor de la wowbiz.ro.

Sursa foto: wowbiz.ro