Marcel Toader, de la gentilete la badaranie. Incredibil cum poate vorbi! FOTO

Marcel Toader si-a creat o imagine de cuceritor rafinat, cu maniere specifice unui gentilom. Nu e deloc asa: a jignit ca la usa cortului o femeie care nu-i picase inca la pat.

Dupa despartirea de Gabi Cristea, Marcel Toader a simtit nevoia sa cucereasca cat mai multe reprezentante ale sexului frumos. Magda Simion a fost una dintre fetele picate in patul lui Marcel.

Cu Ruxandra Pop, noua tinta a milionarului, nu a mers conform planului. Dupa cateva saptamani de flirt si declaratii de dragoste, Marcel si Ruxandra au intrat in impas. S-a intamplat intr-o noapte, prin intermediul sms-urilor: “Eu tot primeam apeluri de la un numar privat, de cateva saptamani bune. Si am crezut ca Marcel are o legatura cu aceasta poveste, motiv pentru care m-am hotarat sa ii dau un sms, sa il intreb. Si am schimbat cateva mesaje, intre orele 00.00 si 01.00 noaptea. Numai ca a avut o atitudine la care chiar nu ma asteptam”, a povestit Ruxandra pentru wowbiz.ro.

Suparat, probabil, ca fata pica greu, Marcel Toader s-a transformat intr-un mascul cu comportamente misogine: “Mi-a zis ca el crede ca eu vreau sa-mi fac reclama pe spatele lui. Iar eu i-am replicat ca, daca voiam acest lucru, o faceam inca de la prima conversatie si cand ma duceam la el pentru prima data, ma duceam direct cu ziaristii dupa mine. La care el mi-a spus “hai ca esti handicapata”. Nu mi-a venit sa cred ca m-a jignit”, se destainuie tanara.

Discutia dintre cei doi s-a terminat cum se putea mai rau, cu jigniri de ambele parti: “I-am spus, “Bai, fraiere, daca sunt asa de handicapata, atunci de ce nu m-ai putut f…? Cand eram doar noi, singuri, la tine acasa. La care el imi spune: “Pai ce, tu esti de f…? Iar eu i-am spus “Pai, cred ca da, atat timp cat te-ai rugat de mine sa vin la tine”.

Satul de contrele fetei, Marcel a conchis: “Nu te mai cunosc!”.

Sursa foto: wowbiz.ro