Marco van Basten să revoluționeze fotbalul. Propunerea fostului Balon de Aur

Marco Van Basten vrea să revoluționeze fotbalul. Fostul mare atacant olandez care a scris istorie la Ajax, Milan și naționala țării sale este de părere că fotbalul are nevoie de reguli noi pentru a crește în spectaculozitate.

Marco van Basten a venit cu o propunere revoluționară, mai precis acesta cred că regula ofsaidului ar trebui desființată. “Fotbalul este un joc fantastic, dar cred că ar arăta mult mai bine fără regula offside-ului. Trebuie să lucrăm mai mult pentru a-l îmbunătăți, pentru a deveni mai interesant”, a spus Marco van Basten pentru Sky Sports. De asemenea, fostul mare atacant spune că trebuie făcut și ceva în privința momentelor “moarte” din fotbal, cum ar fi accidentările și tragerile de timp de toate felurile.

Marco van Basten a scris istorie în tricoul Milanului, reușind, printre altele, să cucerească de trei ori Balonul de Aur (1988, 1989 și 1992). A fost de patru ori campion al Italiei și și-a trecut în CV și trei Ligi ale Campionilor (Cupa Campionilor) în 1989, 1990 și 1994 și campion al Europei cu naționala Olandei în 1988.

Sursa foto: skysports