Marea Britanie: 3 români au distrus mașina unui englez din cauza unui motiv incredibil! Video

Trei români au distrus mașina unui englez, motivul fiind unul incredibil: vecinul ar fi parcat pe locul lor și asta i-a înfuriat la culme. Actul de vandalism a avut loc în cartierul londonez Barking. Cei trei români s-au dus la mașină vecinului înarmați, informează Dailymail.co.uk.

Românii aveau un topor, o bormașină și o crosă de golf. Furioși, s-au năpustit asupra mașinii vecinului care se afla pe locul lor de parcare. Întreg incidentul a fost filmat. Mașina avariată avea roțile blocate din cauza că proprietarul nu plătise taxa de drum.

Din cauză că roțile erau blocate, vecinul nu își putea muta mașina. Așa că cei trei români s-au gândit că, dacă distrug automobilul, autoritățile vor veni să îl ridice. Prin urmare, locul lor de parcare ar fi devenit, din nou, liber. Au trecut la atac și nu s-au potolit până când nu au distrus-o.

Cei trei români au spart geamurile, au rupt oglinzile laterale și au găurit caroseria cu bormașina. Autorul filmării susține că românii s-au mutat în Londra pentru a avea joburi mai bune. Cel care a filmat incidentul susține că nu e prima dată când românii își găsesc locul ocupat.

Vezi și: UN BĂRBAT ȘI-A TĂIAT AMICUL CU O SABIE APOI L-A FILMAT CÂND SE CHINUIA! VIDEO

Proprietarul mașinii avariate obișnuia să facă des asta, între el și români existând un conflict permanent. Conform sursei sus citate, la poliție nu a fost depusă nicio plângere în legătură cu acest incident.

Sursă video: youtube.com