Marea Britanie. Cinci papagali de la un Zoo au fost trimiși în izolare! Care este motivul

Cinci papagali africani gri care aparțin unei Grădini Zoologice din Lincolnshire (Marea Britanie) au fost trimiși în izolare deoarece îi înjurau permanent pe vizitatori. Toți cei cinci papagali au fost achiziționați și băgați împreună în carantină în luna august a acestui an, informează BBC.

La scurt timp după ce au fost expuși în zonele pentru public ale Grădinii Zoologice aceștia au început să folosească un limbaj obscen la adresa vizitatorilor.

Directorul Grădinii Zoologice este de părere că „papagalii înjură pentru a obține o reacție de la oameni”. Dacă vizitatorii au părut uimiți sau au râs, papagalii au fost încurajați să continue cu acest comportament. Mai mult, papagalii se încurajează unii pe alții să înjure și s-au învățat unii pe alții cuvintele obscene.

„Unora dintre vizitatori li s-a părut amuzant, însă având în vedere că în weekend vor veni și copii, am decis să îi mutăm pe papagali. Am sperat că vor învăța și alte cuvinte când vor fi plasați în colonii însă dacă îi vor învăța și pe ceilalți papagali să înjure o să ne trezim cu 250 de papagali care vorbesc urât. Nu știu ce o să facem”, a mai declarat directorul executiv al Grădinii Zoologice, Steve Nichols.

Sursa foto: BBC