MAREA BRITANIE: CINCI PERSOANE au fost INJUNGHIATE in centrul orasului SHEFFIELD

Un numar de cinci persoane au fost ranite prin injunghiere in urma a doua incidente separate, sambata dimineata, in centrul orasului britanic Sheffield. Patru suspecti au fost deja arestati, a anuntat politia locala, informeaza jurnalistii de la The Independent.

Patru indivizi au fost arestati, fiind suspecti ca ar avea legaturi cu incidentele ce au avut loc in dimineata zilei de sambata, potrivit politiei din Yorkshire. Politia din Yorkshire a securizat zonele in care au avut loc incidentele in urma carora cele cinci persoane au fost injunghiate, iar mai multe artere ale orasului Sheffield sunt inchise la aceasta ora.

“Anchetam doua incidente ce au avut loc la primele ore ale zilei de sambata. Cinci oameni au fost raniti, dupa ce au fost injunghiati. Patru persoane suspecte au fost arestate, fiecare dintre acestea avand legatura cu incidentele de sambata din Sheffield. Drumurile din zona sunt inchise”, se arata intr-un comunicat de presa al politiei din Yorkshire, care inca nu a precizat daca incidentele sunt sau nu de natura terorista.

Sursa foto: jurnalul