MAREA BRITANIE: O EXPLOZIE a avut loc in METROUL din LONDRA. 22 de calatori au fost RANITI

Un recipient a explodat intr-o garnitura de metrou din Londra, vineri dimineata, la statia Parsons Green, din sud-vestul capitalei britanice. Mai multe persoane au suferit arsuri pe fata, noteaza jurnalistii de la  Daily Mirror.

UPDATE 2: 22 de persoane au fost ranite Intr-o statie a metroului londonez, martori spunand ca a fost vorba de o deflagratie intr-o garnitura plina cu calatori. Autoritatile trateaza incidentul drept unul terorist. Potrivit ziarului Metro, unii pasageri au suferit arsuri la fata, iar altii au fost raniti in panica si imbulzeala ce a urmat. Pe retelele sociale circula imagini cu o galeata in flacari, ce pare a fi fost transportata intr-o sacosa frigorifica. In partea de sus a galetii par sa fie fire electrice.

UPDATE 1: Fortele de ordine si ambulante intervin la fata locului. Un recipient alb a explodat in partea din spate a garniturii in timpul orei de varf de vineri.

Circulatia intre statiile Earls Court si Wimbledon a fost oprita, anunta operatorul metroului. Unii martori au spus ca deflagratia a creat o minge de foc, altii ca s-a creat panica si imbulzeala in momentele in care pasagerii s-au napustit spre iesire.

STIRE INITIALA

Explozia a avut loc in jurul orei locale 08:15 (ora 10:15, ora Romaniei – n.red.), la circa un kilometru distanta de stadionul Stamford Bridge al echipei Chelsea Londra.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: the telegraph