MAREA BRITANIE: O MASINA a intrat in multime la NEWCASTLE! SASE PERSOANE RANITE

Sase persoane au fost ranite, duminica, in Newcastle, dupa ce o masina a intrat in multime, langa un centru sportiv unde sute de musulmani se adunasera sa marcheze sfarsitul Ramadanului, informeaza presa din Regatul Unit.

Printre raniti se afla si trei copii. Unul, in varsta de 8 ani, este in stare critica, arata BBC. Politia din Northumbria a anuntat ca, din primele informatii, se crede ca incidentul nu este unul de natura terorista. In urma incidentului care a avut loc la ora locala 9.15, o femeie in varsta de 42 de ani, soferul masinii, a fost arestata.

“Eram in parcare cand am auzit tipete”, povesteste un martor aflat nu departe de locul in care a avut loc incidentul. “Cand am ajuns acolo, am vazut un adolescent acoperit de sange. Un altul parea de asemeni ranit”, mai spune el.

Un alt ranit este un barbat de varsta mijlocie, care a fost lovit la nivelul fetei.

Barbatul a povestit ca, din spusele altor martori, femeia care conducea tocmai iesise din parcare. A accelerat brusc si a intrat in multime. Apoi, a fost vazuta urcand in duba politiei. Un pic mai devreme, insusi primarul din Newcastle fusese la centrul sportiv. Un incident asemanator a avut loc in urma cu nici o saptamana, la Londra. Atacul terorist s-a soldat cu un mort si mai multi raniti.

Sursa foto: BBC