Marea Britanie. O româncă de 26 de ani, ucisă cu bestialitate de fostul iubit

O româncă de 26 de ani a fost ucisă cu bestialitate de fostul său iubit, într-un orășel din Marea Britanie. Familia ei este disperată și cere ajutor pentru a aduna bani deoarece nu are posibilitate de a-i repatria trupul.

Fratele Cristinei Calancea, Răzvan, a deschis o pagină de strângere de fonduri pe Go Found Me, acolo unde au adunat până acum peste 4.000 de lire sterline, din 5.000 cât au stabilit plafonul. De asemenea, o pagină similară a fost deschisă pe Facebook, cerând ajutor pentru adunarea a 1.000 de lire sterline, astfel încât familia să poată aduce în țară trupul neînsuflețit al tinerei ucise pe 21 septembrie.

„Iubita noastră, soarele nostru, Cristina Kyky, a fost luată de lângă noi prea devreme. A fost ucisă la vârsta de 26 de ani. Familia are nevoie de ajutor s-o repatrieze pe Cristina în România, la ea acasă, la mămica şi tăticul ei. Vom fi recunoscători pentru ajutorul tău”, este mesajul de pe pagina de Facebook.

Până acum s-au adunat peste 600 de lire din cele 1.000 de care are nevoie familia ei. Cristina Calancea a fost ucisă pe 21 septembrie, de fostul ei iubit, Gediminas Jasinskas, un tânăr în vârstă de 29 de ani, care nu accepta terminarea relației.

Potrivit presei britanice, românca a fost găsită într-o baltă de sânge după ce a fost înjunghiată de mai multe ori. Criminalul a fost reţinut de Poliţie şi ulterior arestat, scrie BBC News.

Sursa traducere: libertatea.ro