MAREA BRITANIE: ROMAN IMPUSCAT MORTAL la LONDRA unde ajunsese de doar 2 zile

Un individ impuscat mortal sambata dimineata intr-un apartament din vestul Londrei, unde, potrivit vecinilor, ar fi avut loc activitati de trafic de droguri, a fost identificat de detectivi ca fiind roman, relateaza Standard.co.uk, citat de Mediafax.

Individul a ajuns in Marea Britanie cu doar doua zile inainte de moartea sa. Detectivii au anuntat miercuri numele victimei incidentului care a avut loc pe strada Askew din districtul londonez Shepherd’s Bush, la cateva ore dupa ce un adolescent a fost arestat in legatura cu acest incident.

Adolescentul de 18 ani, suspectat de crima, a fost arestat marti si s-a aflat noaptea trecuta la o sectie de politie din vestul Londrei. Potrivit sursei citate, victima a fost impuscata mortal atunci cand atacatorii au luat cu asalt, sambata dimineata, apartamentul de la etajul al doilea de pe strada Askew, scrie Mediafax.

Politia a fost chemata de catre serviciul londonez de ambulanta la proprietate in jurul orei 02.40 (04.40, ora Romaniei) si a gasit victima inconstienta, prezentand rani grave. In urma unei examinari post-mortem s-a stabilit ca o rana la nivelul pieptului cauzata de un glont a fost cauza mortii barbatului. Vecinii au descris apartamentul ca fiind un loc cunoscut pentru traficul de droguri in zona.

O femeie a spus sub conditia anonimatului ca fiica sa a vazut cum politia scotea din apartament pungi cu bani si “o pudra alba”.

Sursa foto: BBC