MAREA BRITANIE: SCENE INGROZITOARE dupa ce un METROU a luat FOC la LONDRA

O statie de metrou din centrul Londrei, Oxford Circus, a fost evacuata, dupa ce un vagon a luat foc. Martorii au descris scenele drept “ingrozitoare”. Circulatia pe linia Bakerloo a fost suspendata, dupa ce fum a fost vazut iesind dintr-unul dintre vagoane. Oameni care se aflau in apropiere au declarat ca miroasea a plastic ars, relateaza The Telegraph, citat de News.ro.

Fotografii publicate pe retelele de socializare arata pasageri acoperindu-si fetele de fum. “Oxford Circus evacuata, fum si miros de plastic ars, din cauza unei situatii de urgenta anuntata”, a scris o femeie aflata in statie, Kate Silver, pe Twitter. Pasagerii au afirmat ca fumul a intrat in vagoanele garniturilor care treceau prin statie.

“A fost un incendiu la Oxford Circurs. Fum in tunele si statia evacuata. Evitati zona!”, a scris un martor pe Twitter. Echipaje de pompieri si ale Politiei Transporturilor de afla la fata locului. “Statia este inchisa in prezent, din cauza unei alarme de incendiu, nu este nimeni in statie, toate trenurile care trec prin statie nu se opresc acolo”, a declarat un purtator de cuvant al Politiei Transporturilor.

“Echipaje au fost trimise la statia de metrou #OxfordCircus si ancheteaza in prezent informatiile privind fum”, au anuntat pompierii. Autoritatile au demarat o ancheta.

Sursa foto: BBC