Marea Britanie. Un copil român a ridicat în picioare Parlamentul britanic! Video

Un copil român, care a emigrat cu părinții în Marea Britanie a făcut senzație în parlamentul britanic, făcându-i pe toți cei prezenți acolo să se ridice în picioare. Victor Ciuncă s-a stabilit acum în Țara Galilor.

Iată discursul său:  “Vă mulţumesc, domnule preşedinte (al Camerei Comunelor – n.r.). În ultimii cinci ani, sănătatea mintală a fost o prioritate a tinerilor din întreaga Mare Britanie. Trebuie să fim uniţi pentru a ne asigura că vocile ne sunt auzite indiferent unde trăim, fie că este în Ţara Galilor, Anglia, Scoţia sau Irlanda de Nord. Trebuie ca toţi tinerii să simtă că au fost auziţi. Împreună putem face acest lucru. Votaţi pentru Statutul Sănătăţii Mintale! Vă mulţumesc pentru atenţie”, a spus Victor Ciuncă.

Victor Ciunca, fiul unor români emigraţi în Ţara Galilor, a reprezentat tinerii din Marea Britanie şi Ţara Galilor în Camera Comunelor, unde a ţinut un discurt entuziasmant. La finalul discursului, Victor a mulţumit pentru atenţie în limba română, în limba galeză și în limba engleză. Imediat, toţi cei prezenţi în Camera Comunelor s-au ridicat în picioare în urlale, aplaudându-l frenetic pe Victor.

Sursa video: youtube