Marea Britanie. William și Harry desființați: Unul depresiv, celălalt drogat!

Un nou scandal zguduie din temelii Familia Regală din Marea Britanie. O carte lansată anul acesta de Robert Lacey și intitulată ”Battle of Brothers” (Bătălia fraților) scoate la lumină o nouă serie de mărturii șocante din copilăria și adolescența prinților William și Harry.

Unele dintre acestea erau cunoscute opiniei publice din Regatul Unit, în timp ce anumite secrete au văzut pentru prima oară lumina tiparului. Divorțul din Prințul Charles și Prințesa Diana a șocat pe toată lume, însă interviul în care Lady Di a recunoscut că și ea a comis o infidelitate în timpul mariajului a uimit pe toată lumea! Iar pe cei doi prinți, William și Harry, i-a dărâmat la propriu și la figurat! În cartea amintită este dezvăluit faptul că prințul William a fost găsit prăbușit pe podea după ce a ascultat interviul acordat de mama sa lui Martin Bashir. Acesta plânsese până a leșinat, ulterior el refuzând să mai comunice cu mama sa pentru o perioadă de timp.

Nici prințul Harry nu a putut trece ușor peste divorțul părinților săi, însă la el ”defularea” s-a produs cu întârziere. La numai 16 ani era internat de tatăl său, Prințul Charles, într-un centru de dezintoxicare unde a primit consiliere. La vremea respectivă, Harry era supranumit deja ”Prințul petrecerilor” și consuma la greu alcool și cannabis! Consilierea nu a avut prea mare succes pentru dezmățul a continuat, iar Harry s-a potolit mulți ani mai târziu, timp în care episoadele scandaloase au fost extrem de numeroase.

Un alt episod delicat dezvăluit în această nouă carte este cel legat de relația Prințesei Diana cu ofițerul armatei James Hewitt, despre care s-a tot scris și vorbit că ar fi, de fapt, tatăl prințului Harry.

Sursa foto: BBC