Marele patriot GABRIEL OPREA a dat PARADA MILITARA de 1 DECEMBRIE pe o sedinta de shopping la camile

Senatorul UNPR GABRIEL OPREA, fost vicepremier pentru securitate nationala, ex-ministru de externe si aparator al interesului national, a plecat, in dimineata zilei de 1 Decembrie, impreuna cu familia, in DUBAI. Astfel, marele patriot GABRIEL OPREA a lipsit, marti, de la ceremoniile dedicate Zilei Nationale a Romaniei preferand o runda de shopping in zona Golfului.

GABRIEL OPREA, impreuna cu sotia lui, Sanda Oprea, si cu fiul lor, au fost vazuti marti dimineata in timp ce se imbarcau in cursa Tarom care pleca de pe Aeroportul Henri Coanda la ora 8.20 catre DUBAI. Unii pasageri l-au recunoscut pe GABRIEL OPREA atat in avion cat si la controlul pasapoartelor. Familia lui GABRIEL OPREA a calatorit de la Bucuresti la DUBAI la clasa economic, informeaza euractiv.

CITESTE SI: DNA INVESTIGHEAZA FOLOSIREA ABUZIVA A COLOANELOR OFICIALE. VIZATI: GABRIEL OPREA, PATRIARHUL DANIEL SI PROCURORUL GENERAL TIBERIU NITU

GABRIEL OPREA nu a fost abordat pentru a fi intrebat despre destinatia finala a calatoriei sale si nici nu a putut fi fotografiat.

Calatoria in DUBAI este asadar motivul pentru care GABRIEL OPREA, fost vicepremier pentru siguranta nationala, fost ministru al Apararii Nationale si fost ministru al Afacerilor Interne, a lipsit de la parada militara de 1 Decembrie din fata Palatului Parlamentului, eveniment la care au fost prezenti toti fostii presedinti ai Romaniei, actualul sef de stat precum si multi lideri politici de la Bucuresti.

Sursa foto: realitatea