MARELE PREMIU al RUSIEI: NICO ROSBERG va pleca din POLE POSITION

Nico Rosberg (Mercedes) a stabilit cel mai rapid timp al calificarilor din Marele Premiu al Rusiei la Formula 1, urmand sa plece din pole-position in cursa de duminica (va incepe la ora 14:00 – ora Romaniei, urmand sa fie in direct pe Dolcesport).

 Pilotul german va fi urmat pe grila de start de Lewis Hamilton (Mercedes).

Marele Premiu din Rusia este etapa cu numarul XV din calendarul competitional. Mai sunt de disputat urmatoarele Grand Prix-uri: Statele Unite (25 octombrie), Brazilia (15 noiembrie) si Abu Dhabi (29 noiembrie).

In acest moment, clasamentul pilotilor este condus de Lewis Hamilton (277 puncte), acesta fiind urmat de Nico Rosberg (229) si Sebastian Vettel (218).  

CITESTE SI: MARELE PREMIU al JAPONIEI: LEWIS HAMILTON s-a impus pe circuitul de la SUZUKA

LEWIS HAMILTON (Mercedes) a castigat, la sfarsitul lunii septembrie, MARELE PREMIU de Formula 1 al JAPONIEI, disputat pe circuitul de la SUZUKA. LEWIS HAMILTON a fost urmat de coechipierul Nico Rosberg si de Sebastian Vettel, de la Ferrari.

Kimi Raikkonen (Ferrari) a incheiat cursa pe patru, in urma acestuia aflandu-se Valtteri Bottas (Williams), Nico Hulkenberg (Force India), Romain Grosjean (Lotus), Pastor Maldonado (Lotus), Max Verstappen (Toro Rosso) si Carlos Sainz Jr. (Toro Rosso).

Sursa foto: puterea