Marele zodiac erotic. Afla ce spune zodia lui despre relatia voastra intima!

Tu adori mangaierile prelungi si tandre, el ar vrea sa inventati mereu cate ceva nou. Chiar si preferintele erotice sunt scrise in astre. Afla mai multe despre partenerul tau, despre secretele erotice pe care le ascunde zodia lui, ca sa stii cum sa il cuceresti.

Zodia Berbec

Barbatii nascuti sub acest semn sunt adevarati campioni ai sexului. Prefera rolul de cuceritori si merg intotdeauna la tinta, avand o energie si o pasiune irezistibila.

CITESTE SI: CUM REACTIONEAZA ZODIILE CAND SUNT TRISTE

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Berbec, Sagetator si Varsator.

Zodia Taur

Barbatul Taur este foarte senzual, dar fara a fi neaparat interesat de sex. Desi timizi si retrasi in general, odata dezlantuiti, acesti nativi sunt greu de oprit. Nu sunt genul de cuceritori care tin neaparat sa ajunga in pat, ci pun pe calitatea relatiei lor de cuplu.

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Fecioara, Capricorn si Rac.

Zodia Gemeni

Barbatii nascuti sub semnul Gemenilor au reputatia de a fi intelectualii zodiacului. Insa, sub masca lor studioasa, meditativa, se ascund persoane sociabile, mari amatoare de sex. Daca la prima intalnire isi provoaca partenera cu tot felul de subiecte interesante, la a doua se transforma deja in amanti plini de senzualitate.

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Berbec, Leu si Balanta.

Zodia Rac

Desi perceput de majoritatea ca un sentimental fara pereche, barbatul Rac are un apetit sexual foarte sanatos. Diferenta in cazul sau este ca nu vrea doar placerea carnala, obtinuta prin relatii pasagere, ci relatii stabile.

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Taur, Rac si Fecioara.

Zodia Leu

Mare iubitor de lux si de confort, nativul Leu manifesta dorinte sexuale puternice si apreciaza amorul fizic la fel de mult ca admiratia si iubirea. Nu ii place sa se aventureze in relatii pasagere si are nevoie sa isi cunoasca bine partenera inainte de a se implica mai mult.

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Berbec, Gemeni si Balanta.

Zodia Fecioara

Nativul Fecioara este unul dintre cele mai sexuale semne ale zodiacului. Desi rezervat in viata sociala, in dormitor este dominator, detine controlul si nu admite abateri. Intr-o relatie intima, conteaza pasiunea, dragostea, dar si igiena stricta.

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Taur, Rac si Capricorn.

Zodia Balanta

Nativii zodiei Balanta sunt mari amatori de sex, insa ajung uneori pana la a confunda dragostea cu dorinta. Aflati sub semnul lui Venus, ei sunt senzuali prin exceenta si detin arta de a crea o ambianta romantica pana in cele mai mici detalii. Nu suporta sub nicio forma vulgaritatea sau brutalitatea.

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Gemeni, Leu sau Sagetator

Zodia Scorpion

Nativul Scorpion este unul dintre cele mai sensibile semne ale zodiacului, care manifesta un erotism irezistibil. Pasional si inventiv, el cunoaste la perfectie tehnicile amoroase si gaseste modalitati neobisnuite de a-si duce partenera pe culmile placerii.

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Rac, Fecioara si Capricorn

Zodia Sagetator

Nativii Sagetatori nu sunt atrasi de rafinamentele erotice si nici de perversiuni. Ei considera ca dragostea trebuie traita cu bucurie si cu bunadispozitie si refuza sa se implice in jocuri erotice. Dasi pasionali si energici, partenerele nu trebuie sa se astepte la prea multa tandrete din partea lor.

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Berbec, Leu si Varsator

Zodia Capricorn

Nativul Capricorn nu poate fi considerat vreunul din marii amanti ai zodiacului, el avand intotdeauna alte prioritati. Cu toate acestea, el isi va indeplini datoria de amant si de iubit sau de sot, ca sa aiba o partenera multumita. In aparenta distanti si neinteresati, Capricornii asteapta sa fie descoperiti si stimulati.

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Taur, Fecioara si Scorpion.

Zodia Varsator

Pentru nativii din Varsator, sexul este fie descarcare fizica, fie un act cu valente spirituale. Ambele categorii au, insa, capacitatea de a separa sexul de iubire. Nonconformisti, ei sunt dispusi sa incerce orice si nimic nu-i socheaza, dandu-i libertate partenerei sa isi exprime fanteziile.

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Berbec, Gemeni si Balanta

Zodia Pesti

Nativul din Pesti are, dintre toate semnele zodiacale, cea mai bogata imaginatie erotica. Romantic si tandru, el isi incurajeaza partenera sa isi depaseasca limitele, dar este incapabil sa faca sex fara sa iubeasca si isi cauta partenere care sa traiasca totul alaturi de el.

CITESTE SI: CE PACATE FACI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Ca amanti, sunt compatibili cu partenere din Taur, Rac si Capricorn.

 Sursa:clickpentrufemei