Margherita de la Clejani are dosar penal! Ce a trebuit să explice procurorilor

Margherita de la Clejani a primit rezultate testelor și s-a ales cu dosar penal. Acum, artista trebuie să explice procurorilor de unde a luat drogurile. România TV informează, citând surse din cadrul anchetei, faptul că expertiza toxicologică a indicat prezenţa în sânge a cel puţin patru substanţe interzise.

Margherita de la Clejani a ajuns în faţa anchetatorilor la două luni distanță de la accidentul făcut în Capitală. Aceasta a trebuit să explice oamenilor legii de unde a făcut rost de droguri, după ce în expertiza toxicologică a reieşit faptul că a consumat un cocktail de stupefiante, printre care şi cocaină.

Margherita de la Clejani s-a ales şi cu dosar penal, pe lângă permisul de conducere suspendat pe toată durată anchetei. Aceasta a fost audiată de către poliţiştii de la Brigada Rutieră, mai anunță România TV. Fiica Clejanilor ar fi consumat un cocktail de stupefiante format din patru droguri, printre care şi cocaină.

Reamintim că, în luna mai, Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident. În urma testului făcut la fața locului polițiștii au constantat că artista a consumat droguri înainte să se urce la volan. Aceasta a negat, la momentul respectiv, informaţia potrivit căreia ar fi consumat substanţe interzise.

Sursa foto: facebook