Margherita de la Clejani, condamnată după ce a condus drogată și a provocat un accident

Margherita de la Clejani a fost condamnată, vineri, de magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 după ce fiica lui Ioniță și a Vioricăi s-a urcat drogată la volan, în mai 2020, şi a provocat un accident în Capitală.

Margherita de la Clejani a primit o amendă penală de 16.000 de lei și are interdicție timp de un an să conducă orice vehicul. ”Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (fapta din 23.05.2020)”, se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 4.

”Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se mai arată în decizia magistraților.

Margherita de la Clejani trebuie să plătească și 2.375,65 lei, cheltuielile cu urmărirea penală și cu judecata dosarului ei. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată de Margherita de la Clejani și de procurori la Tribunalul București.

Pe 23 mai 2020, în jurul orei 6.00, când se întorcea de la o petrecere, Margherita, aflată la volanul unui Range Rover Evoque, a provocat un accident e bulevardul Șincai din Sectorul 4. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a intrat atunci cu mașina într-un autoturism parcat. Polițiștii au testat-o pe cântăreață cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a arătat faptul că aceasta ar fi consumat opiacee.

Sursa foto: instagram