Margherita din Clejani, un nou dosar penal! Acuzații grave

Margherita din Clejani are un nou dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe, scrie Libertatea. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost implicată într-un scandal miercuri, 16 septembrie, în sediul unei firme de imobiliare din București. Ea le-a agresat pe două dintre angajatele companiei, a scris Gândul.

La momentul apariției forțelor de ordine, Margherita nu mai era la locul scandalului. Conform primelor declarații ale victimelor, agresoarea părea a fi ”beată sau drogată”. Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, ”la data de 16 septembrie, în jurul orei 14:00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

În primăvară, Margherita din Clejani a mai fost implicată într-un scandal, după ce, pe 23 mai, a provocat un accident rutier, sub influența drogurilor, potrivit unui comunicat al Poliției.

Sursa foto: facebook