Margot Robbie, este mai atrăgătoare ca niciodată în rolul lui Harley Quinn. Primele imagini din “Birds of Prey”! Video

Filmul “Birds of Prey” și-a reunit super-eroinele și a lansat în urmă cu puțin timp primul teaser, cu Margot Robbie mai atrăgătoare ca niciodată în rolul lui Harley Quinn.

“Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)” a început filmările în Los Angeles și, cu această ocazie, producătorii le-au prezentat fanilor cum vor arăta personajele din universul benzilor desenate DC care vor apărea în film. În clipul scurt, fiecare dintre protagoniste a avut parte de un moment sub lumina reflectoarelor.

“Birds of Prey” le va avea în distribuție pe Harley Quinn (Margot Robbie), Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) și Renee Montoya (Roșie Perez). Acestea vor avea misiunea de o salvă pe Cassandra Cain (Ella Jay Basco) de Black Mask (Ewan McGregor).

Citește și: MARGOT ROBBIE O VA INTERPRETA PE BARBIE PE MARILE ECRANE

“Este întotdeauna distractiv să prezinți publicului personaje noi”, a declarat scenaristă filmului, Christina Hodson, anul trecut, pentru ComicBook.com. “Este minunat să cauți informații individuale despre fiecare personaj și mi-a plăcut la nebunie să le cunosc atât individual, cât și într-un context mai larg. Provocarea mea a fost să mă îndepărtez puțin de tiparele din benzile desenate și să le aduc pe marele ecran într-un mod compatibil cu Harley.”

Black Canary, Huntress, Renee Montoya, Cassandra Cain, Black Mask și Victor Zsasz sunt toate personaje de benzi desenate din universul DC, care interacționează adesea cu super-eroi sau antagoniști ca Batman, Arrow sau Joker.

Sursa traducere: filmnow.ro