Mari personalitati au vizitat Targul Anticarilor de la Primaria Sectorului 2

Mari personalitati ale culturii romane au vizitat Targul Anticarilor, amenajat de  primarul NECULAI ONTANU  in aceasta perioada, in Parcul Obor si la Primaria Sectorului 2, informeaza un comunicat postat pe site-ul institutiei.

Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici si scriitorul si publicistul Stelian Tanase care se delectau printre miile de exponate incarcate de istoria vremurilor de demult, i-au spus domnului Primar Ontanu ca au venit special sa admire obiectele incarcate de valoarea vremurilor de altadata, mai scrie in comunicat.

Primarul NECULAI ONTANU l-a invitat pe domnul academician Constantin Balaceanu Stolnici sa participe la “bataia de flori de la sosea” devenita celebra si care este reeditata in fata Primariei Sectorului 2, unde au participat masinile de epoca, sufletul Targului Anticarilor. 

CITESTE SI: 3/7: Bilantul PRIMARILOR DIN BUCURESTI acuzati de CORUPTIE

Dupa bataia de flori, masinile de epoca au plecat intr-un raliu pe traseul Primaria Sectorului 2 – noua Piata Obor – Primaria Sectorului 2, pentru a-i invita pe bucuresteni la Targul Anticarilor. 

CITESTE SI: Primaria Sectorului 2 ofera TABERE pentru elevii merituosi din centrele de educatie si recreere

Atmosfera Targului Anticarilor a fost insufletita de mai multi actori ai teatrelor bucurestene, condusi de maestrul Dragos Silivestru, imbracati in haine de epoca, au interpretat scenete cu personaje ale perioadei interbelice.

Sursa foto ps2