Maria Ciobanu a dezvăluit cum a reușit să o cucerească Ion Dolănescu

Maria Ciobanu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe Ion Dolănescu şi cum a început idila lor: “Nu-mi plăcea ca bărbat. Nu-l băgam deloc în seamă!” Maria Ciobanu, care are trei copii, a fost căsătorită şi cu Ion Dolănescu.

Despre cum s-au cunoscut şi cum a început idila lor, Maria Ciobanu a povestit într-un interviu pe care l-a acordat pentru Jurnalul Naţional. Marea artistă mărturisea că l-a plăcut pe Ion Dolănescu ca artist, însă nu ca bărbat.

“Îmi amintesc că prin 1968 spre 1969 Dolănescu îmi făcea curte. Dar eu eram măritată, o aveam pe Camelia, care avea doi anișori… Nu-l băgăm în seama, dar îmi plăcea cum cânta. În acea perioadă lansase câteva cântece frumoase, precum: „Nu sunt bolovani pe drum”. Îmi plăcea cum cânta, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea că bărbat”, povestea Maria Ciobanu.

„Pe atunci nu mă împăcăm bine cu soțul meu, tatăl Cameliei, cel de-al doilea soț. M-am despărțit de tatăl Leontinei care se purta foarte urât cu mine, Dumnezeu să-l odihnească, apoi, m-am căsătorit cu tatăl Cameliei, și mi-am dat seama că acesta era foarte gelos. Mergeam la recepții de gradul zero, la familia Ceaușescu, unde se înmânau invitații nominale. Nu puteam să lipsesc și nu puteam să mergem împreună. Iar el era extrem de gelos!”, adaugă ea.

 „La Revelionul ’69 spre ’70 am cântat cu Ion Dolănescu piesa „Au, lele, vino-ncoa!” denumită și „Hăulita”. Ne-a însurat lumea de-atunci. Se spunea că mi-am lăsat bărbatul și m-am măritat cu Ion Dolănescu. și nu era așa atunci… „După ce am început să cânt cu Ion, care s-a ținut de capul meu vreo trei ani, treptat, prin 1971, ne-am îndrăgostit… Pobabil că a fost destinul. Am divorțat, ne-am îndrăgostit, apoi ne-am căsătorit și s-a născut un băiat, cu care mă mândresc: Ionuț”, a conchis Maria Ciobanu.

Sursă foto: adevărul