Maria Constantin s-a combinat cu un fost jucător cunoscut din Liga I! S-au mutat deja împreună

După un cântăreţ de muzică populară şi un afacerist falimentar, Maria Constantin s-a cuplat acum cu un fost fotbalist din peisajul autohton, anunță tabloidele.

Acesta se numeşte Dacian Varga, are 34 de ani şi este inclus în categoria crailor de Dorobanţi, cu un palmares bogat la capitolul iubite celebre. Din păcate, agoniseala din sport a cheltuit-o cu femei frumoase, aşa că nu se poate spune că este vreun bogătaş.

Au trecut fix zece luni de când Maria Constantin (31 de ani) a divorţat de cel de-al doilea soţ, Marcel Toader (55 de ani). În toată această perioadă, frumoasa cântăreaţă de muzică populară a preferat să stea singură, deşi a fost abordată pe toate căile posibile, de nenumăraţi bărbaţi care voiau să-i fie soţi sau doar iubiţi pasageri.

Citește și: SCANDAL LA INSULA IUBIRII: MAMĂ CE PUMN I-AȘ FI DAT ÎN FAȚĂ! VIDEO

După experienţa celor două mariaje eşuate, Maria şi-a jurat că nu se va mărita prea curând, însă dacă se va găsi un holtei care să-i ajungă la suflet, atunci nu va zice nu. Iată că l-a şi găsit pe „Făt-Frumos din Lacrimă”, în persoana lui Dacian Varga. Nu e nici bătrân, nici puşti, ci e de o vârstă cu ea, nici bogat, dar nici sărac lipit-pământului, pentru că i-au mai rămas ceva bănuţi din fotbal. Proaspătul iubit al Mariei Constantin a jucat pe la mai multe echipe, printre care Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni sau Petrolul Ploieşti, însă de câţiva ani e „pensionar” al sportului cu balonul rotund. În privinţa relaţiilor, nu se poate spune despre el că este „de cursă lungă”, pentru că în ultimii ani a avut iubite, câte bile pe numărătoare.

La un moment dat se povestea despre el că se uita la televizor şi când vedea o fată frumoasă spunea „pe-asta o vreau”, şi, culmea, aşa se întâmpla, având în vedere că a avut în palmares multe prezentatoare tv.

Sursa foto: click.ro