Maria Dimitriu Villegas, femeia care conduce in Bucuresti, desi are 91 ani!

Maria Dimitriu Villegas este femeia care de cateva zile face mare valva pe internet. Femeia, ajunsa la respectabila varsta de 91 ani, merge in baston, dar are curajul sa conduca pe strazile aglomerate din Bucuresti!

Un filmulet postat pe wowbiz.ro a facut toti internatutii sa se frece la ochi. Este vorba despre Maria Dimitriu Villegas, o batrana de 91 de ani care conduce fara niciun fel de problema. Are 60 de ani de experienta si inca mai conduce pentru ca , singura spune, nu are probleme de vedere.

Nascuta in 1922, doamna Villegas are un trecut cu care se mandreste. Tatal femeii a fost general de armata, el fiind conducatorul Regimentului 4 Rosiori, acolo unde comandant de onoare era chiar regina Maria.

„Asa l-am cunoscut pe Maiestatea Sa Regele Mihai, cu care am si copilarit. El era cu un an mai mare decat mine si mergeam tot timpul la Cercul Militar din Bucuresti, unde era un restaurant. Acolo luam masa. Se facea Pomul de Craciun. Tot timpul ne intalneam. Cand era copil, era frumos, inalt si bine crescut. Insa altfel, era un copil normal”, a marturisit Maria Dimitiriu Villegas pentru emisiunea Ora Regelui, la TVR.

Maria a fost casatorita cu Jose Antonio Villegas, un celebru diplomat din Bogota. Dupa ce l-a intalnit pe acesta, ea s-a mutat in capitala Columbiei si a dat nastere la trei copii. Dupa moartea sotului, doamna Villegas s-a mutat la Geneva, iar intamplarea face ca Alexandra, una dintre fiicele ei, sa fie colega de scoala cu Sofia, una dintre cele cinci fete ale Regelui Mihai. „Am pastrat tot timpul legatura cu Majestatea Sa. Am fost de multe ori invitata la Versoix, iar familia regala a venit in apartamentul meu pe care-l am in centrul Genevei”, a mai spus Maria Dimitriu Villegas.

Maria si sotul sau, Jose Antonio Villegas

Actualmente, batrana locuieste singura intr-un bloc din centrul Bucurestiului si se descurca singura. Chiar daca unii isi pun multe semne de intrebare in privinta permisului sau de conducere si cum de mai conduce la o varsta atat de inaintata, batrana este dependenta de autoturism, cel care ii face viata mult mai usoara, din moment ce din punct de vedere fizic, abia se misca.

Sursa foto: Ora regelui, TVR