GRAPINI a “recidivat” la nici o ora dupa primirea DIPLOMEI DE EXCELENTA pentru PROMOVAREA LIMBII ROMANE. UPDATE

UPDATE 20.00 Europarlamentarul MARIA GRAPINI a oferit un nou prilej sa fie criticata de cei care o acuza ca nu cunoaste GRAMATICA LIMBII ROMANE, la cateva ore dupa ce a primit o DIPLOMA DE EXCELENTA pentru PROMOVAREA LIMBII SI LITERATURII ROMANE. 

“Mi-am umplut sufletul cu “acasa” ,si acum imi fac bagajul pentru Bruxelles.Acasa ,la Ortisoara -Timis,m-am intalnit cu localnici dar si cu romani din Uzdin(Serbia-Banatul sarbesc) ;miercuri ma intalnesc cu romani din Chisinau. DOAMNE-I OCROTESTE-I pe romani oriunde s-ar afla!
Va doresc seara si noapte buna!” 

STIRE INITIALA 

Recunoscuta mai degraba pentru numeroasele gafe de limba romana pe care le-a comis de-a lungul carierei sale politice, Europarlamentarul MARIA GRAPINI a primit din partea organizatorilor “FESTIVALULUI DOINELOR” de la ORTISOARA-SECEANI o DIPLOMA DE EXCELENTA pentru PROMOVAREA LIMBII SI LITERATURII ROMANE pe plan national si international. 

Daca organizatorii au vrut sa faca o gluma, au dat lovitura. In schimb, daca au acordat acest premiu cu buna stiinta, atunci inseamna ca nu sunt la curent cu prestatia  europarlamentarului de-a lungul timpului: 

CITESTE SI: MARIA GRAPINI, DUPA CONDAMNAREA LUI VOICULESCU: MA DUC CU MARE JENA IN PARLAMENTUL EUROPEAN

MARIA GRAPINI DEMOSTREAZA, INCA O DATA, CA “STIE” LIMBA ROMANA: URARE PENTRU “ORTOXI”

 MARIA GRAPINI, IRONIZATA DUR DE FOSTII COLEGI: VIOLEAZA LIMBA ROMANA

MARIA GRAPINI NU SE MAI OPRESTE: FLORILE INFRUMUSETESC CASA!

 

Totusi, doamna Grapini a contestat la randul sau daca merita aceasta distinctie: 

“Azi am primit o diploma de la Asociatia Culturala Constantin Brancusi .Nu stiu daca merit cuvintele scrise pe diploma ,dar stiu ca sunt mandra ca am primit aceasta onoranta diploma si ca o pretuiesc.Va multumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asiciatiei,” a scris europarlamentarul pe facebook. 

Sursa foto: Facebook Magdalena Magda Bistriceanu/ ziuanews