MARIA GRAPINI demostreaza, inca o data, ca “stie” LIMBA ROMANA: Urare pentru “ORTOXI”

Europarlamentarul PC MARIA GRAPINI “faulteaza” limba romana pe unde o prinde! Dar nu cu intrari de cartonas galben ci de rosu direct! Ultimele ispravi ale MARIEI GRAPINI au aparut pe pagina sa de Facebook unde eurodeputata a postat o urare pentru ORTOXI si  una pentru CATOLOICI!

Daca la gafa “CATOLOICI” se mai poate scoate cu scuza binecunoscuta de pana acum si anume, faptul ca tableta are probleme, la cea cu “ORTOXI” demonstreaza clar ca GRAPINI a cam lipsit de la orele de limba romana.

CITESTE SI: Grapini face erori de calcul, dupa greselile gramaticale! Fostul ministru crede ca de la 3,7% la 7,5% este o crestere de 50% 

”Noapte buna! Ultima saptamana inainte de Saptamana Mare la ortodoxi sa va aduca liniste sufleteasca, putere de iertare si multa sanatate. Pentru prietenii catoloici, este Saptamana Mare si le doresc acelasi lucru”, a scris politicianul PC MARIA GRAPINI. 

Gafa europarlamentarului MARIA GRAPINI a fost imediat comentata. “Ce conteaza ca nu stii sa vorbesti corect, important e sa pupi moaste!”, i-a transmis lui Grapini unul dintre prietenii ei virtuali, in timp ce un alt internaut a fost si mai dur la adresa fostului ministru: “In locul dumitale mi-as da demisia din calitatea de cetatean roman, macar din minim bun simt elementar.” 

CITESTE SI: Ponta: Grapini sa se obisnuiască mai mult cu postul de ministru cand e cu presa, nu mai e la textile 

Sursa foto: facebook / Maria Grapini