MARIA GRAPINI, ironizata DUR de fostii colegi: VIOLEAZA LIMBA ROMANA

Europarlamentarul MARIA GRAPINI este ironizata dur de fostii colegi din Partidul Conservator (PC). Dupa ce MARIA GRAPINI si-a anuntat printr-o scrisoare deschisa despartirea de Partidul Conservator (PC) din cauza FUZIUNII cu PLR, o fosta colega de partid ii raspunde acid. Deputatul CORNELIA NEGRUT i-a transmis MARIEI GRAPINI  ca nu are coloana vertebrala si ca violeaza limba romana.

Atacurile MARIEI GRAPINI la adresa conducerii PC au starnit reactii dure din partea liderului partidului. Europarlamentarul si-a anuntat plecarea din formatiune, nemultumita de fuziunea conservatorilor cu partidul condus de CALIN POPESCU TARICEANU, PLR. Deputatul CORNELIA NEGRUT a acuzat-o pe MARIA GRAPINI intr-un comunicat de presa ca nu are coloana vertebrala.

CITESTE SI: MARIA GRAPINI demostreaza, inca o data, ca “stie” LIMBA ROMANA: Urare pentru “ORTOXI”

“Doamna MARIA GRAPINI este un exemplu nu dintre cele mai elocvente, si poate nici de urmat, despre cum a putut obtine un om angrenat in politica aproape tot din partea partidului sau! Cred ca numai luna de pe cer nu a primit-o doamna MARIA GRAPINI, pentru activitatea ‘prestigioasa’ derulata in sprijinul formatiunii noastre. Acum, doamna vine si ne cearta pe toti, si spune ca e dezamagita! As spune o expresie, dar, ca o femeie eleganta ce sunt, ma abtin. Va las pe dumneavoastra sa analizati comportamentul europarlamentarului nostru, dupa sintagma ‘Hotul striga hotii”, a spus CORNELIA NEGRUT, deputat PC.

CITESTE SI: Grapini face erori de calcul, dupa greselile gramaticale! Fostul ministru crede ca de la 3,7% la 7,5% este o crestere de 50% 

CORNELIA NEGRUT a mai spus ca MARIA GRAPINI incearca acum doar sa isi spele imaginea de persoana care violeaza limba romana. De altfel, in ultimul timp MARIA GRAPINI s-a remarcat mai mult prin greselile gramaticale dar si prin pozele postate pe Facebook.

Sursa foto: realitatea.net