Maria Marinescu ar putea primi mandat european de arestare

Autoritatile franceze ar putea cere extradarea Mariei Marinescu, dupa ce anchetatorii spun ca au gasit probe impotriva ei. Creatoarea de moda ar putea fi acuzata de complicitate la trafic de droguri, desi ea spune ca nu stie despre nimic despre afacerile sotului ei, Frank Colin.

In aceste conditii, Maria Marinescu ar putea fi extradata in Franta, pentru a fi cercetata in dosarul in care sotul sau, Frank Colin, este arestat pentru trafic de droguri. Anchetatorii francezi i-au perchezitionat casa si au audiat-o timp de sapte ore, iar la final au spus ca au gasit in urma documente care ar putea sa o incrimineze si pe ea. In plus, afacerile in faliment ale lui Frank Colin din Romania nu pot justifica veniturile familiei.

Francezul a fost patronul unui centru comercial din Vaslui. Firma lui a intrat, insa, in faliment si a fost radiata. Nici afacerile din Bucuresti nu au avut mai mult succes.

Procurorii DIICOT au facut, miercuri, perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu. Sotul Mariei Marinescu, Frank Colin, este suspectat de implicare intr-o retea de trafic de droguri pe ruta Republica Dominicana – Franta.

Foto: Realitatea TV