MARIA MARINESCU s-a MARITAT a treia oara! Alesul: Un fost INTERNATIONAL ROMAN

Creatoarea de moda MARIA MARINESCU, nepoata lui ION ILIESCU, a spus un „da” hotarat la ofiterul Starii Civile alesului inimii ei, ALIN PETRACHE, fost INTERNATIONAL ROMAN, fost presedinte al Federatiei Romane de Rugby (FRR) si presedinte al COSR.

Cununia a fost confirmata de protagonisti, care au reusit sa se ascunda de ochii presei aproape trei saptamani.

CITESTE SI: MARIA MARINESCU AR PUTEA PRIMI MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE

A iesit soarele si pe strada MARIEI MARINESCU (37 de ani). Dupa multe tensiuni cauzate de procesul de divort cu fostul sot FRANK COLIN, luptator in legiunea Straina si traficant international de droguri, creatoarea de moda este din nou o femeie fericita. Imediat dupa revelion, MARIA MARINESCU si-a oficializat relatia pe care o avea de mai multa vreme cu ALIN PETRACHE. Cei doi s-au afisat prima data impreuna in public luna trecuta cand nu au facut economie de gesturi tandre.

„MARIA si ALIN sunt foarte fericiti. Ei s-au cununat civil la Primaria sectorului 1, imediat dupa Revelion, in prezenta a doar doi martori. Unul dintre ei a fost tatal lui Alin, ADRIAN PETRACHE. S-au bucurat ca nu a aflat nimeni pana acum pentru ca ei chiar si-au dorit sa nu faca valva cu viata lor privata si sa se bucure cu familia si prietenii”, a povestit un apropiat al creatoarei de moda, potrivit unor surse citate de Click.

Sursa foto: click