MARIA SARAPOVA a castigat CHINA OPEN! SIMONA HALEP a cazut pe locul 3 in clasamentul WTA

Rusoaica Maria Sarapova, cap de serie 4, a castigat duminica Openul Chinei de la Beijing, dotat cu premii de 5.427.105 dolari, dupa ce a invins-o in finala pe cehoaica Petra Kvitova, cap de serie 3, cu 6-4, 2-6, 6-3.

Maria Sarapova a castigat al 4-lea ei titlu din acest sezon, dupa cele de la Stuttgart, Madrid si Roland-Garros. In confruntarile directe, Sarapova conduce acum cu 6-2 in fata Kvitovei. Jucatoarea rusa va urca incepand de luni pe locul 2 in clasamentul WTA, pe care il ocupa romanca Simona Halep.

CITESTE SI: HORIA TECAU si JEAN ROJER au castigat CHINA OPEN

Simona Halep  putea ajunge pe locul 4 WTA daca turneul de categorie Prmier Mandatory de la Beijing ar fi fost castigat de Petra Kvitova. Jucatoarea ceha va ocupa locul 4 WTA, in clasamentul care va fi dat publicitatii luni, dupa Serena Williams, Maria Sarapova si Simona Halep.

Jucatoarea originara din Constanta este pe pozitia secunda in ierarhia jucatoarelor profesioniste din 11 august. Ea s-a retras din turneul de la Beijing din cauza unei accidentari, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala, faza in care ar fi trebuit sa evolueze impotriva Anei Ivanovic.

CITESTE SI: MARIA SARAPOVA s-a calificat in finala turneului CHINA OPEN si o va depasi pe SIMONA HALEP

Sursa foto: wtatennis.com