MARIA SARAPOVA: A fost cea mai grea FINALA din cariera mea! O FELICIT pe SIMONA

MARIA SARAPOVA a castigat turneul de Grand Slam de la ROLAND GARROS 2014, pentru a doua oara in cariera, dupa editia 2012, dupa ce a invins-o pe SIMONA HALEP, scor 6-4, 6-7, 6-4.

“Este cea mai grea si DURA finala pe care am jucat-o in cariera mea! SIMONA este un adversar de temut si o FELICIT pentru cum a evoluat azi! A fost o atmosfera senzationala, sunt multi ROMANI in tribune, si ceva RUSI dar conationalii mei sunt mai tacuti!”, a pus MARIA SARAPOVA.

Citeste si: MESAJUL Nadiei Comaneci pentru SIMONA HALEP

“Acum 7-8 ani nici nu imi imaginam ca voi putea invinge aici. Imi doream asta de mica. Nu imi pot reveni. Intotdeauna, la French Open este o atmosfera frumoasa”, a declarat sportiva din Rusia, care a ajuns la al cincilea turneu de Grand Slem castigat in cariera.

Citeste si: Finala Roland Garros: SIMONA HALEP vs MARIA SARAPOVA 4-6, 7-6, 4-6: Declaratii SIMONA HALEP 

INCA o data vreau sa o felicit pe SIMONA HALEP care este inca la inceput de cariera, una care se anunta a fi extrem de FRUMOASA si de plina de SUCCESE.  RESPECT SIMONA! Le multumesc tuturor celor care mi-au fost aproape in acesti ani si sper sa ne vedem la anul. Le multumesc si parintilor mei pe care, din superstitie, i-am rugat sa stea acasa si sa se uite la televizor, dar cred ca mama oricum nu a facut-o pentru ca nu suporta tensiunea”, a mai spus SARAPOVA.

Sursa foto: wtatennis.com